OVER

Food from the Hart is het bedrijf van Martijn Hartkamp.

Ik heb als zelfstandig werkend kok, sous-chef en executive chef ruim 30 jaar ervaring in keukens van kleine restaurants, grote hotels en de cateringbranche.

Ik leid mijn team naar grote prestaties. Ik wil mijn kennis en kunde delen met de medewerkers, ben een echte teamspeler met leidinggevende capaciteiten die hecht aan het neerzetten en behouden van een stevige en soepel lopende keukenbrigade en die de mensen goed weet te motiveren. Daarnaast ben ik leermeester, dus ook de leerlingen in uw bedrijf kan ik opleiden en begeleiden.

Het bieden van een oplossing in geval u een tijdelijk tekort aan personeel heeft in de keuken. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door vakantie, verlof of ziekte van uw personeel. Maar ook omdat u voor een vacature nog geen geschikte kandidaat heeft kunnen vinden of omdat de juiste kandidaat wel is gevonden maar deze pas later dan gehoopt kan beginnen. Het is ook mogelijk dat u alleen tijdens de pieken extra vakbekwaam personeel tot uw beschikking wilt hebben.

Voorbeelden van scenario's waarbij ik uw brigade tijdelijk kan komen versterken, of uitkomst kan bieden in geval van afwezigheid van uw chef-kok en/of sous-chef, voor een periode die u wenst.